avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... lucrări cadastrale
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

lucrări cadastrale

Am sentință judecătorească cu plata cheltuieli de judecata si sulta pentru parati achitata. Prin CEC cu confirmare de primire atasata achitata in anul1992 pentru un apartament in Ploiești
Acum vreau să fac cadastru si intabulare si mi se cere sa chem din nou paratii la tribunal sa spuna ca au promit acei bani
mentionez din nou ca am chitanță eliberată de CEC Ploiești
Dacă se poate vreau si eu să stiu ce să fac in situația aceasta
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Onyr , utilizator 17:36, 21 Octombrie 2017
Confirmarea de primire ce confirma, primirea sultei sau a chitantei?

Primirea sultei conform sentintei se precizeaza data si nr de sentinta
Daca mai sunt in viata mergeti la un notariat sa dea o declaratie de primire a sultei. la judecatorie ajungeti daca nu vor sa recunoasca.
Asa a spus si doamna de la cadastru dar nu mai stim nimic despre ei unde locuiesc Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta asupra unui imobil Iuliaraisa Iuliaraisa Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in problema pe care urmeaza sa v-o relatez: In anul 1986 am divortat de fosta mea sotie urmand ca eu sa raman cu ... (vezi toată discuția)
Chitanță Paulina inna Paulina inna Am o chitanță descrescătoare între mine și fratele meu in care scrie că îi plătesc fratelui meu o suma de bani reprezentând sultan conform ... (vezi toată discuția)
Sulta rairadu rairadu pot cumpara/vinde un imobil atribuit prin sentinta judecatoreasca,dar care cuprinde si o sulta,sau sulta ramine in sarcina celui precizat in sentinta ... (vezi toată discuția)