avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... constructie din lemn fara autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

constructie din lemn fara autorizatie

Buna ziua!
am construit in prelungirea casei o terasa de 56mp ,din lemn ,cu acoperis si pe o placa din beton, fara autorizatie si proiect.As vrea sa stiu daca am incalcat legea si cam la ce amenda sa ma astept.
Multumesc!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
valente77, utilizator
Cel mai recent răspuns: valente77 , utilizator 15:07, 21 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil judecata? c_phantom c_phantom Buna ziua.Locuiesc la casa (garsoniera intr-o casa) cu mai multe familii.Casa fiind alcatuita din D+P .Eu locuiesc la parter iar deasupra am acoperisul.Lipit ... (vezi toată discuția)
Accesul vecinului pe terenul meu adiclau adiclau Problema noastra este putin mai delicata: vecinul din fata casei doreste sa intre fara voia noastra pe proprietatea noastra cu scopul de a-si consolida ... (vezi toată discuția)
Terasa/ foisor fara autorizatie ContSters353462 ContSters353462 Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 8 apartamente.Al meu se afla la parter,iar gradina din fata blocului,cat tine apartamentul meu,este in proprietate ... (vezi toată discuția)