avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pensie continuare studii
Discuție deschisă în Executare silită

Pensie continuare studii

Buna ziua.As dori o lamurire in urmatoarea speta:am propriri pe salariu de la executorul judecatoresc pentru 10 luni cea ce va continua pana la inplinirea varstei de 26 de ani,,baiatul are 20 ani"...onorariul executorului fiind in jur de 1500ron...doresc sa stiu daca voi plati acest comision la fiecare executare pe acelasi dosar, pana la varsta de 26 de ani ai baiatului.MULTUMESC FRUMOS.
Cel mai recent răspuns: stefan-emil , utilizator 18:22, 21 Octombrie 2017
Buna ziua,
Daca va platiti de buna voie obligatiile fata de fiu, nu va trebui sa platiti alte comisioane.
Sigur as fi platit de buna voie ca sa evit executarile...procesul a durat un an si trebuia sa platesc din data introducerii actiunii....sa ajuns aici ...idea e: executorul unul si acelasi poate sa perceapa aceasi taxa de executare (1500ron)pe o perioada de 6 ani pe acelasi dosar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli executare silita VAYA VAYA In urma unei sentinte civile unde am cerut iesirea din indiviziune s-a stabilit ca eu sa platesc o sulta proprietarului minoritar. Imediat acesta a mers la ... (vezi toată discuția)
Executare silita; onorariu executor giita giita Tatal meu are o somatie de executare silita in valoare de 13250 lei + 650 cheltuieli de judecata .Executorul percepe un comision de 10% dupa cate am citit eu ... (vezi toată discuția)
Executarea silita in ncpc deli_andra76 deli_andra76 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca cheltuielile de executare silita trebuie sa fie platite inainte de a incepe executarea, de cel care apeleaza la un ... (vezi toată discuția)