avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Urgent ! Mi-a luat sotul copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Urgent ! Mi-a luat sotul copilul

Buna ziua, sunt in proces cu tatal fetitei minore de divort si incredintare copil iar recent, din pricina serviciului meu, am lasat fetita la sotul meu iar acesta a zis ca pana la decizia definitiva a instantei nu imi mai da copilul inapoi. Ce pot face ??? Va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:49, 21 Octombrie 2017
Vor fi necesare mai multe procese.
Cu avocat care sa aiba timp de cazul dvs. poate obtine copilul in cca 1 luna o luna si jumatate.
E bine sa aiba avocat care sa se ocupe de caz si ulterior pentru ca lucrurile nu se vor sfarsi asa ci de abia vor incepe...
Faceti sesizare urgenta la Protectia copilului si ordonanta presedintiala pt stabilirea locuintei la dvs.

Ce vârstă are copilul ? Merge la gradinita/ scoala? O mai duce tatăl de cd este la el ? Tatăl nu are serviciu ? Cu cine lasa copilul ? Ati putut vizita minorul ?

Sunt f multe aspecte de discutat si ar tb măcar sa consultați un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintare minor dupa divort de comun acord maties24 maties24 buna recent am primit sentinta de divort de comun acord care a ramas definitiva in 06.01.2014 prin care minora in varsta de 3 ani si 9 luni mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor MarianaBuicaru MarianaBuicaru Buna tuturor, am stat in concubinaj un an si jumatate din care a rezultat o fetita. Eu mai am 4 copiii. In ultimul timp nu ne mai intelegeam si fara sa imi ... (vezi toată discuția)
Vizitare si custodie copil ContSters117797 ContSters117797 dupa o rel de concubinaj de 3 ani si jumate a mai ramas doar fetita noastra.mentionez ca am fost dat afara din casa, mi s-au spart lucruri si la ora actuala ... (vezi toată discuția)