avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract făcut prin inducere în eroare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract făcut prin inducere în eroare

am fost in magazinul vodafone,sa reincarc cartela sotiei,vanzatorul a spus ca trebuie sa semnez ca incarc cartela sotiei,iar peste o luna neam trezit ca avem abonament.mentionez ca nu am nevoie de acest abonament,am cerut doar sa reincarc nr sotiei,am fost pacalit,mam dus la magazin si mi sa vorbit urat(facut batran si prost) si mi sa spus ca sunt bun de plata.mentionez de asemenea ca eu detin abonament la vodafon de peste 15 ani,la fel a avut si sotia care insa acum fiind plecata de un an nu mai are nevoie de abonament,de aceea in mai a trecut pe cartela reincarcabila.si la opc si la politie mi se spune ca daca am semnat sunt bun de plata.suma e 30lei pe luna dar ma deranjeaza faptul ca am fost inselat.am vazut ca am abonament la o luna cand am primit mesaj pe telefon.este vreo modalitate legala de a renunta la acest abonament,far plata despagubiri?multumesc
Cel mai recent răspuns: eugen77 , utilizator 19:35, 22 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
tata care are 72 ani si care de cand are tel a avut abonament,a mers sa incarce,nestiind procedura ia dat un contract sal semneze spuninduise ca este pentru reincarcare.el poarta ochelari si nu poate citi fara iar abonamentul care ii sa facut este pe numarul mamei dar ii sa facut abonament pe numele lui,acum avand 2 abonamente.el nu a reincarcat niciodata un telefon si nu a stiut procedura crezand pe cuvant vanzatorul..a incercat la magazin sa discute dar au fost foarte aroganti desi este reprezentanta vodafoneiar tatal meu plateste abonament de peste 15 ani la ei.apoi la politie care lau trimis la opc care iau ras in nas si au spus ca daca a semnat sa plateasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonamente telefonice everidd everidd Buna ziua acum un an sau doi am fost abordată telefonic de către un operator Vodafone. Nu aveam abonament era o cartela simpla care o reincarcam lunar dar ... (vezi toată discuția)
Abonament cumparat martzianu martzianu Buna ziua. Am si eu o intrebare.... Zilele trecute, am cumparat un abonament vodafone de la un bisnitar (poti vb pana se inchide) Se poarta in ziua de ... (vezi toată discuția)
Blocare sim cosmote de catre o persoana necunoscuta Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Ieri mi-a fost blocata cartela de Cosmote desi eu nu am solicitat acest lucru. Am sunat la relatii cu clienti sa intreb ce se intampla de nu pot ... (vezi toată discuția)