avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pamant cu titlu pe bunica fara succesiune dezbatuta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pamant cu titlu pe bunica fara succesiune dezbatuta

Buna ziua! Intrebarea mea este ce se intampla cu un teren de numai 47 ari ramas dupa bunica cu titlu dar nu s-a dezbatut succesiunea si nu cred ca o va face cineva fiind 16 persoane mostenitori si nimeni nu se oboseste sa faca ceva. Mie mi se cuvine 1/8 parte si as vrea sa folosesc cat mi se cuvine si sa platesc impozit. Daca nimeni nu face nimic ce face primaria cu acel tren ce zice legea?
Am trimis acte la primaria sa imi dovedesc calitatea de mostenitor dar cer succesiune (am inteles) dar daca nu se va face niciodata ce se intampla? Va rog un sfat in aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: madriana57 , utilizator 21:20, 24 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Ar fi foarte frumos sa fie asa de simplu, dar daca nu deschide nimeni aceasta succesiune ce se intampla cu pamantul il ia statul? Cine poate sa il foloseasca si daca e folosit de un mostenitor are mai multe drepturi asupra lui pt ca l-a folosit? Am avut un proces de sucesiune in instanta cu trei mostenitorisi a durat 2 ani unde eu m-am agitat si altii au primit fara nici o bataie de cap la fel ca mine. Nu am energie sa pornesc o asa actiune pentru 16 persoane, pe unele nici nu stiu cum le cheama si nici unde stau. Eu as avea nevoie de o gradina mica din pamantul care mi se cuvine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu succesiunea MIRCEA STANCULEA MIRCEA STANCULEA Am si eu o problema legata de succesiune. Bunicul meu a decedat in 2003 iar sotia lui(bunica mea) traieste si acum. Tatal meu,care mai are un frate,a ... (vezi toată discuția)
Dificultate notariala AliceHOG AliceHOG Anul trecut mama si un var - fiul surorii mamei, care sora e decedata - au dezbatut la notariatul de unde era bunica (mama mamei mele) mostenirea ramasa de la ... (vezi toată discuția)
Posibila sucesiune? irinu irinu Daca atunci cand esti an instanta si te judeci pe o parte din proprietate , cu vecinul, parintele decedeaza , sucesiunea nu se poate tine , si cele 6 luni trec ... (vezi toată discuția)