avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație

Buna seara!
Mi-am schimbat locul de munca si in urmatoarele 3 luni sunt in perioada de proba.
Astăzi am aflat ca sunt însărcinată. Cand voi declara acest lucru la noul job cu siguranta vor dori să încheiem colaborarea.. dacă voi ramane fara loc de munca voi mai beneficia de indemnizatie? Mentionez ca de 2 ani lucrez fără întrerupere.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 23 Octombrie 2017
Care este data prezumata a nasterii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului anonim286 anonim286 Buna ziua,stie cineva cat trebuie sa stau la noul loc de munca,in conditiile in care pe 20 e ultima zi de preaviz si pe 21 sunt angajata la noul loc de ... (vezi toată discuția)
Buna, ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in ... AlanaAlbert AlanaAlbert Buna, Ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in iulie 2021 se termina concediul si indemnizatia aferenta acestuia. La putin timp dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Cat timp trebuie sa lucrez inainte pentru a beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? cool_girl_em cool_girl_em Buna, sunt in ultimul an facultate la pedagogie. Daca incep sa muncesc din septembrie 2012 pana in iunie 2013, )pentru ca atat tine un an scolar) sunt 10 luni ... (vezi toată discuția)