avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu prenatal- cat timp trebuie sa fii angajata, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu prenatal- cat timp trebuie sa fii angajata, si daca se poate cumula

sunt in urmatoarea situatie, am un contract de munca pe perioada nedeterminata (la un SRL- unde lucrez)si un contract (in invatamant de 4 ore pe zi ) dar sunt insarcinata in luna a 7-A, doresc sa intru in prenatal si nu stiu daca o sa-mi dea din ambele parti, si daca o sa-mi dea cum o sa se calculeze in invatamant avand in vedere ca predau doar de 1 luna (01 sept 2009).
Cel mai recent răspuns: evelina.spiridon , utilizator 13:46, 8 Octombrie 2009
La stabilirea veniturilor vor fi avute in vedere veniturike obtinute din ambele activitati desfasurate baza de calcul fiind media celor 12 luni anterioare conform OUG 158/2005
nu vorbesc de conceiul de crestere copil..si de pratalul ala de 126 zile
evelina.spiridon a scris:

nu vorbesc de conceiul de crestere copil..ci de prenatalul ala de 126 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul si conditii prenatal si cic simona racz simona racz Buna, Am cateva intrebari legate de conditiile de acordare a concediului prenatal/postnatal, CIC si modul de calcul a acestora: -In conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului flautella flautella Buna ziua.Sunt angajata ca artist instrumentist in Filarmonica ,cu norma de baza si profesor titular cu contract de munca pe perioada nedeterminata in ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal blareanabel blareanabel Buna ziua!Sunt insarcinata in 7 luni si ar trebui sa intru in concediu prenatal,dar la noul loc de munca am abia 4 luni jumate lucrate,la vechiul loc de munca ... (vezi toată discuția)