avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde trebuie sa se tina procesul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde trebuie sa se tina procesul?

Buna ziua,
doresc sa deschid proces fostului meu sot pentru cresterea pensiei de intretinere copil, dar nu stiu unde. Fostul meu sot locuieste in Bucuresti, eu am momentan buletin de Alba, dar nu mai locuiesc in tara. Precizez ca am trait 20 de ani in Sibiu si toate cunostintele mele sunt acolo, cel mai comod mi-ar fi sa deschid procesul in Sibiu, dar nu imi permit financiar sa incep un proces in Sibiu, care sa fie apoi mutat la Bucuresti. Va rog frumos sa-mi spuneti in ce oras este cel mai sigur sa-mi caut avocat si sa initiez procesul !
Cel mai recent răspuns: MaiaStanescu , utilizator 10:30, 24 Octombrie 2017
Buna seara,
Conform legislatiei romanesti, aceasta cauza ar trebui data spre soluționare instantei de tutela, adica judecatoriei in curcumscriptia careia isi are domiciliul minorul.
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
Admin, administrator
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor in timpul divortului DanaMaria16 DanaMaria16 Buna ziua. Sa va prezint speta mea. Am parasit domiciliul conjugal impreuna cu copilul (10 luni) in iulie 2016. Am intentat ordonanta presedentiala si divort ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor cand autoritatea parinteasca se exercita in comun Cornel_Dima Cornel_Dima Buna ziua, Incep istorioara mea si sper sa abia cineva rabdarea sa citeasca si puterea sa inteleaga si bineinteles, sa ma ajute. Am doua fetite minore, cea ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala instanta divort Antoanela Geaman Antoanela Geaman Art. 607 Cod proc. civ. prevede: [i]Cererea de divort este de competenta instantei in circumscriptia caruia se afla cel din urma domiciliu comun al sotilor. ... (vezi toată discuția)