avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dupa 17 ani cu cedare de drepturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dupa 17 ani cu cedare de drepturi

Care este procedura in situatia in care se realizeaza succesiunea dupa 17 ani in conditiile in care sunt 3 parti implicate 1-50% si 2-25% iar partea cu 50% si una cu 25% cedeaza drepturile celei de-a 3a parti cu 25%.
Cel mai recent răspuns: KarmenK , utilizator 23:04, 25 Octombrie 2017
Buna seara,
Mergeti la notar si aratati ac renuntati la succesiune iar partea care ramane va mosteni tot.
Multumesc! Mai e nevoie de alte doc de la Primarie? Am fost indrumata sa obtin un certificat de la dir economica cu care sa merg la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri mcncorina mcncorina Astazi tatal meu a avut intalnire la primarie cu autoritatile si cu matusa, (ea i-a facut adresa) pentru a clarifica mostenirea, dar surpriza aceasta aa venit ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunica decedata ContSters22096 ContSters22096 bunica mea a decedat de curand si as dori cateva sfaturi: parintii mei au decedat la randul lor, astfel ca am intlels ca vin la mostenire in locul tatalui ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune,costuri si pasii ce trebuiesc parcursi cristi091974 cristi091974 Buna seara, Am avut o bunica care a decedat saptamana trecuta la varsta de 91 de ani.In anul 1987 a facut un testament (legalizat la notar) in care ... (vezi toată discuția)