avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... DESPRE MEDICUL DE FAMILIE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

DESPRE MEDICUL DE FAMILIE

m-am trezit la un medic din Giurgiu si ulterior la unul din Tulcea...fara sa stiu...desi sunt din Braila...acum nu stiu de unde sa iau cardul de sanatate...este normal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 24 Octombrie 2017
Sesizati in scris Casa judeteana de asigurari de sanatate Braila (unde aveti domiciliul) cu nr. de inregistrare/ data.
Adreati-va Casei de asigurări de sănătate în evidenţa căreia va aflati pentru ridicarea cardului de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pesoana selectata nu este asigurata ino2010 ino2010 Bună ziua, Am avut o problemă medicală și mi s-a cerut cardul de sănătate. La introducerea acestuia în programul online acesta a afișat ... (vezi toată discuția)
Cardul de sanatate Justitiarul711 Justitiarul711 Un angajat pe perioada determinata de 6 luni poate solicita si obtine cardul de sanatate? (vezi toată discuția)
Card de sanatate Ioan_01 Ioan_01 Buna ziua! De unde se poate ridica cardul de sanatate daca am fost plecat de la domiciliu cand s-a distribuit prin posta? (vezi toată discuția)