avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Paratul nu doreste sa ofere copii dupa acte. Ce e de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Paratul nu doreste sa ofere copii dupa acte. Ce e de facut?

Buna ziua.
Urmeaza sa deschid un proces pentru sistare de indiviziune, in care eu voi fi reclamantul. As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care unul dintre parati nu doreste sa imi ofere copiile dupa actele de nastere, casatorie sau deces. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bissy_ralu , utilizator 14:56, 24 Octombrie 2017
Se pot obtine prin proces sau în proces în funcție de împrejurări.
Buna ziua,
Actele despre care vorbiti pot fi obtinute prin intermediul instantei de judecata, aceasta obligand celelalte parti sa le depuna, in masura in care acestea nu va sunt necesare pentru depunerea actiunii.
Avocat Silviu Hristodorof
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
Silviu Hristodorof - Cabinet de Avocat, Avocat
Buna ziua,

puteti solicita instantei sa ordone paratului sa depuna inscrisul sau sa faca adresa la autoritatile emitente sa comunice copii de pe inscrisuri sau informatiile de care aveti nevoie.
Cererea de infatisare a inscrisului va fi admisa daca inscrisul este comun partilor din proces, daca insasi partea adversa s-a referit la el in proces sau daca, dupa lege, ea este obligata sa infatiseze inscrisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrisurile pe care ne intemeiem actiunea nu se afla in posesia noastra mrca a mrca a Prin cererea de chemare in judecata s-a solicitat incuviintarea probei cu inscrisuri si respectiv obligarea paratei la depunerea copiilor certificate a ... (vezi toată discuția)
Ma judec cu fostul meu angajator augustin39 augustin39 buna ziua !am lucrat in cadrul unui restaurant unde lucram 2 zile cu doua zile(programul fiind de la 08.00 -adeseori pana la 04.00-05.00 dim) orele nefiind ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine extras cf ptr. succesiune? dary@ dary@ Buna ziua! Parintii mei au cumparat in timpul casatoriei un teren in jud. Giurgiu, teren care a fost si este pe numele tatalui meu. Mama a decedat in 2013 ... (vezi toată discuția)