avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... inscrisurile pe care ne intemeiem actiunea nu se afla ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

inscrisurile pe care ne intemeiem actiunea nu se afla in posesia noastra

Prin cererea de chemare in judecata s-a solicitat incuviintarea probei cu inscrisuri si respectiv obligarea paratei la depunerea copiilor certificate a inscrisurilor pe care se intemeiaza actiunea dat fiind faptul ca inscrisurile se afla in posesia acesteia. Desi facute aceste precizari, instanta solicita, sub sanctiunea anularii, aceste documente. Avand in vedere inscrisurile nu se afla in posesia noastra iar o eventuala solicitare scrisa a documentelor nu ar primi un raspuns pentru depunerea in termen a completarii cererii de chemare in judecata, ce ar trebui facut? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mrca a , utilizator 15:56, 2 Martie 2018
Cererea de infatisare a inscrisului va fi admisa, daca inscrisul este comun partilor din proces, daca insasi partea adversa s-a referit in proces la acest inscris sau daca, dupa lege, ea este obligata sa infatiseze inscrisul
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paratul nu doreste sa ofere copii dupa acte. ce e de facut? Moca Loredana Moca Loredana Buna ziua. Urmeaza sa deschid un proces pentru sistare de indiviziune, in care eu voi fi reclamantul. As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care unul ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante salariale Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu As dori sa-mi spuneti ce acte imi sunt necesare, ca sa pot da in judecata firma la care lucrez si care nu mi-a platit inca salariile pe anul trecut (pe 10 ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine extras cf ptr. succesiune? dary@ dary@ Buna ziua! Parintii mei au cumparat in timpul casatoriei un teren in jud. Giurgiu, teren care a fost si este pe numele tatalui meu. Mama a decedat in 2013 ... (vezi toată discuția)