avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate asociațiile de propietari
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

asociațiile de propietari

Buna seara . As dorii sa stiu daca se poate , având în vedere că stau de circa 6 luni in chirie intr-un bloc, dacă se arde becul pe un palier cine trebuie sa il schimbe,având în vedere că există o asociație de proprietari care ne taxează luna de luna .. si un copil care nu are 3 ani ( 1 an si 9 luni ) trebuie băgat si el la cheltuieli la asociatie ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:53, 24 Octombrie 2017
Becul de pe palier ar trebui inlocuit de catre asociatia d eproprietari care detine obligatia sa asigure buna functionare a partii comune de constructii si de instalatii din condominiu
Conform dispozitii in vigoare exonerarea de la obligatia platii cote comune pentru copil pana la 3 ani se dispune prin vot de catre adunarea generala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme investitii asociatie proprietari Georgian2all Georgian2all Buna ziua. Am rugamintea a ma ajuta cu cateva lamuriri la niste probleme punctuale de care ne lovim in cadrul asociatiei de proprietari. Este legal ca ... (vezi toată discuția)
Suportare cheltuieli Cristea Dumitru Cristea Dumitru Buna seara, Problema mea a apărut intr-o seara,când am coborât in boxa de la subsolul blocului,pentru a face ordine.In timp ce desfășuram activitatea,s-a ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie acoperis mia_bv mia_bv Este vorba despre hidroizolatia acoperisului casei liftului . Din cate stiu asta intra la bunuri comune ale imobilului . Problema este ca asociatia sustine ca ... (vezi toată discuția)