avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract v-c auto încheiat cu datele din pașaport
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract v-c auto încheiat cu datele din pașaport

La incheierea contractului de vanzare cumparare a unui autoturism inmatriculat in Romania, vanzatorul a prezentat pasaportul valabil, buletinul fiindu-i expirat. Este valabil acest contract de vanzare cumparare incheiat pe formular model noiembrie 2016? Politia inmatriculari l-a respins si nu stiu de ce.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: MihaiDamas , utilizator 20:59, 4 Noiembrie 2017
NU STIE NIMENI SA DEA UN RASPUNS ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina akna akna Buna ziua! va prezint pe scurt situatia ca apoi sa pun si intrebarea/intrebarile aferente: Am cumparat masina de la tatal meu si mi s-a spus ca pt. ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare GoleaDaniel GoleaDaniel Buna ziua,acum ceva vreme am cumparat o masina de la un domn din Bucuresti.Dansul cumparase masina de la Porsche Romania.Porsche Romania o cumparase de la ... (vezi toată discuția)
Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)