avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decizie indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decizie indemnizație creștere copil

Buna ziua,
Va rog să-mi Spune-ți ce trebuie sa fac cu decizia pentru indemnizația de creștere a copilului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 25 Octombrie 2017
O pastrati sau daca considerati ca nu este conforma cu documentele depuse atunci o puteti contesta in termenul prevazut de lege.
Cornel Vasile a scris:

O pastrati sau daca considerati ca nu este conforma cu documentele depuse atunci o puteti contesta in termenul prevazut de lege.

Asta știu, am auzit niște informații neclare ca trebuie depusa o copie la o instituție dar nu știu unde anume pentru a fi asigurata. De ce nu ne informează nimeni ?
Probabil la Casa deAsigurari deSanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz dosar de indemnizatie Gabriela_F Gabriela_F Buna ziua, Este legal sa mi se refuze dosarul de indemnizatie (depus pe numele meu, avand mai mult de 12 luni lucrate anterior nasterii si toate documentele ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară din indemnizație crestere copil 2020user2020 2020user2020 Buna ziua! Acum 7 ani mia fost stabilită plata pensiei alimentare din salariul minim pe economie. Acum, a fost cerută în instanță majorarea pensiei ... (vezi toată discuția)
Alocatie + indemnizatie westkontakt westkontakt Buna ziua, doresc sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Sotia mea a nascut in data de 03.03.2009, este studenta (nu a lucrat si nu lucreaza niciunde), ... (vezi toată discuția)