avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de mostenire.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de mostenire.

Verisoara noastra ,dupa maoartea parintilor,doreste da isi intabuleze proprietetea si m-a dat in judecata ,eu avind o proprietate pe o latuta a terenului ei. Acest teren de 5000mp l-am primit printr-un testament,drept de mostenire. Aici inetervine problema,de fiacare data cand am fost sa platesc impozitul pe acest teren care este pe numele bunicilor,promaria nu recunoaste acest drept desi in cartea funciara este trecuta bunica mea. Pe acest teren s-au facut constructii si s-au dat autorizatii de constructii fara acordul proprietarului ,bunica mea.
Ce seansa am ca in acest proces de intabulare al vecinei mele,verisoara mea,sa demonstrez ca aceasta proprietate este a mea . Daca Primaria nu recunoaste un testament de mostenire a cestui teren,poate prin aceasta hotarare judecatoreasca sa demnstrez acest lucru.
Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:58, 25 Octombrie 2017
Buna seara,
Dupa decesul bunicii ati dezbatut succesiunea?
Daca da, atunci cui i-a fost trecut terenul in lot?
Daca NU atunci dezbateti succesiuinea si apoi solicitati sa vi se recunoasca dreptul de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire ElenaVartic ElenaVartic Buna Am nevoie de un sfat. Bunica mea a murit in 1990 lasand un testament prin care lasa unica mostenitoare pe mama mea. Cei 2 frati ai mamei mele au scos ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren, dezmembrare. buna ziua! am intalnit o problema ... vitalsmart vitalsmart Vanzare teren, dezmembrare. Buna ziua! Am intalnit o problema la achizitia unui teren. Vanzatorul are un lot de 5000mp. Pe acest teren este o casa. La OCPI ... (vezi toată discuția)
Teren lasat mostenire dupa ce a fost vandut Misha4870 Misha4870 Buna ziua, Sora mea si cu mine, avem urmatoarea situatie legata de o mostenire. Bunicul nostru din partea mamei le-a vandut parintilor nostri (mamei si ... (vezi toată discuția)