Buna ziua am si eu o intrebare despre niste copii ...iubita mea a lucrat ca bona nonstop la cineva .la o femeie ce are 2 copii .o fetita si un baiat de 7 respectiv 8 ani.baiatul are probleme spre retard mintal.Iubita mea a stat cu ei 3 spre 4 luni si acum a vorbit cu mama lor care lucra dincolo si iam zis sa vina cat mai repede si ea atunci a inceput sa ne ameninte ca ne da in tribunal si multe amenintari de la ea si de la prietenul ei.Se poate ajunge la asa ceva ...ea in continuare isi cauta bona pentru a putea pleca dincolo inapoi ..Acuma ne cere banii si pentru transportu ei de dincolo pana aici si inapoi
Buna ziua,
A existat contract de munca legal?
Ce termen de preaviz a dat iubita dumneavoastra?
Cred ca nu va poate chema in instanta ne existand un temei legal.
Lasati-o sa vorbeasca, se racoreste.
Ea ia zis de aproape o lună sa vina dar a zis ca nu isi lasa locul de munca ca asa vrem noi ...ia zis de contract dar sa tot sucit si nu am mai zis nici noi nimik nici ea ...Nu a lucrat deloc cu contract sau ceva la mana.Si dupa ce ia zis de at noi am zis ca mai rezistăm cu ei dar nici prietena mea dupa o săptămână două tot se vaită ca nu mai putea si at ia scris mamei copiilor sa vina pana la 1 noiembrie ca nu mai poate stă cu ei si atunci mama lor sa enervat ca i am zis asa si atunci ă început să ne amenințe întruna ca vine cu poliția si nu stiu ce ca va da socoteala cu daune morale si iubi tu ei la fel ă început să o amenințe si sa înjure în toate felurile.
Mama copiilor nea zis ieri ca vine in noaptea asta adica de miercuri spre joi la ora 3 noaptea si ia scris înainte să plece ca vrea ca iubita mea sa fie acasa la ea cu copii si ia zis ca ea nu se duce acolo ca sa fie sub asediul ei si al iubitului ei care ne ameninta.Si au ajuns noaptea la ora 3 au sunat-o ca de ce Nu ii acolo ca ea asa ia zis si dupa ce a început să ne vb si urat au sunat la poliție și au venit cu poliția la noi la scara ..o venit doar ea cu poliția si i am dat cheia de la apartamentul lor si ia zis ca poate sa isi ia copii dar ea a zis ca nu ii ora de luat copii si ca ne va suna dimineata cand are ea pofta .Si dimineata cand a sunat i am dus copii si a început să zică că vom da socoteala in fata la tribunal ca ne vom vedea acolo.