avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Impozit la casa marit dupa achitare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Impozit la casa marit dupa achitare

Buna ziua, anul acesta am achitat impozitul la casa in ianuarie. In luna octombrie ac am avut nevoie de un certificat de la primarie si mi s-a spus ca trebuie sa mai achit o diferenta pentru impizt ca s-a marit din aprilie ac. E legal?
Cel mai recent răspuns: mihadoro07 , utilizator 19:30, 26 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Impozitele la casa se stabilesc anual prin hotarare de consiliu local al primariei. Probabil ca vechiul impozit, stabilit anterior de CL era valabil pana in tr.I 2017
Mulțumesc pentru răspunsul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta impozit platit Rose06 Rose06 Mama mea a platit la inceputul anului impozitul pe anul acesta la pamintul pe care-l detine. Acum are nevoie de o adeverinta ca a platit acest impozit si cind ... (vezi toată discuția)
Legea 250 / decembrie 2016 aplicabilitate ContSters418732 ContSters418732 Sunt referent grad II S ( studii universitare de lunga durata), gradatia 4, cu atributiile educatorului specializat in cadrul unui centru de zi al unui ... (vezi toată discuția)
Baza legala modificare penalizari serviciul de salubritate ligadiangeli ligadiangeli As dori sa aflu care este baza legala in care societatea de salubritate solicita (prin act aditional) modificarea penalizarilor la 3% /zi din valoarea facturii ... (vezi toată discuția)