avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contabilitate si Consultant fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contabilitate si Consultant fiscal

Revin in Romania, cetatean roman, doresc infiintarea unei firme, cu franciza in domeniul pariurilor sportive. Cum pot gasi contabil si consultant fiscal cu experienta in acest domeniu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rind nu este nevoie si de consultant fiscal, intrucit expertul contabil este indrituit legal sa acorde si consultanta fiscala, pe linga tinerea contabilitatii. II gasiti in tabloul expertilor contabil , pe fiecare judet si mun Bucuresti, tastind pur si simplu pe Google "membrii CECCAR".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet individual expert contabil GABRIELA30 GABRIELA30 Buna, Sunt expert contabil dar am fost angajata doar la o singura societate. Care sunt pasii pentru a constitui un cabinet individual de expertiza? ... (vezi toată discuția)
Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de auditor georgi24ro georgi24ro anul acesta va fi al doilea an consecutiv cand voi depasi limitele aferente 1752/2005 pentru aprobarea reglementarilor contabile conforme cu directivele ... (vezi toată discuția)