avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Crestetere copil concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Crestetere copil concubinaj

Buna ziua!

Concubini de 5 ani locuiesc in aceeasi casa, casa fiind pe numele lui. Eu am domiciliul aici de 1 an jumatate. Noi nu ne mai intelegem, dar eu nu am unde sa plec sa imi cresc copilul, doar stau in chirie si el sa imi plateasca pensie alimentara, pe langa indemnizatie. El ma poate da afara din casa? Pana imi gasesc o chirie unde sa stau nu vreau sa stea doar cu el fetita,plus ca el se duce la munca,deci nu are cum sa stea cu ea.
Cel mai recent răspuns: Dana130693 , utilizator 08:50, 27 Octombrie 2017
Buna seara,
Va poate da afara dar va sfatuiesc sa-i cereti sa intenteze o actiune in instanta.
O sa pierdeti dar dureaza macar 3 luni.
Pai si daca sunt in strada,presupunem, il obliga cineva sa ma lase sa locuiesc in casa lui? Politia cred ca va fi de partea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil licurici1996 licurici1996 buna ziua!sunt intr o situatie foarte delicata si nu am niciun raspuns la intrebarile mele..va rog sa ma ajutati!!!sunt intr o relatie de concubinaj de 5 ani ... (vezi toată discuția)
Cum pot avea dreptul de ami lua si eu copilul in timpul liber? daca fosta sotie nu mil da. 0734966966 0734966966 BUNA SEARA, MA NUMESC DAVID AM 27 DE ANI IN ACTE SUNT CASTATORIT DE 9 ANI DIN CARE A REZULTAT UN COPIL IN VARSTA DE 4 ANI. EU DE UN AN DE ZILE NU MAII SUNT CU ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , cât costa taxa de timbru sau ce cheltuieli trebuie ... Newperson Newperson Bună ziua , cât costa taxa de timbru sau ce cheltuieli trebuie sa achit pentru a-mi da soțul în judecata pentru plata pensiei alimentare datorata copilului ... (vezi toată discuția)