avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot obține drept de vizită după stabilirea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot obține drept de vizită după stabilirea domiciliului minorului prin ordonanță președințială?

Buna ziua. Daca fostul meu sot a castigat prin ordonanta presedintiala fiica noastra in varsta de 6 ani, eu ce demersuri legale trebuie sa fac pentru a avea drept de vizita ?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 27 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: mironel33 , utilizator 05:57, 29 Octombrie 2017
Instanta spune doar atat: domiciliul se stabileste la tata. Motivul ar fi ca tatal a vrut sa ma scoata alcoolica. Nu stau cu chirie, ci cu parintii mei, iar aici a trait fata de cand s-a nascut. De 2 ani nu am serviciu, dar fiind profesoara de romana, fac meditatii, avand un venit de 500 ron pe saptamana si, bineinteles si ajutor din partea parintilor.Parintii lui locuiesc la tara.Cea cu care locuieste are serviciu, fata fiind nevoita sa mearga la after-school si pana la 7-8 merge la o verisoara a fostului sot. El locuieste in aceeasi localitate.
Angajaţi-vă urgent, în orice post, ca să figuraţi că aveţi serviciu, nu contează salariul de pe adeverinţă. Combateţi acuzaţiile de alcoolism ce vi se atribuie. Tot prin ordonanţă, cereţi program extins de relaţii, dovediţi cu martori că nu vă permite relaţionarea cu fiica dvs. Prin ordonanţă, propuneţi să preluaţi Dvs. fatiţa de la after school până la orele 19 - 20, în loc să stea cu verişoara soţului, fetiţa poate sta cu mama, e chiar mai indicat. Trebuie să cereţi mult, ca să vi se decidă mai puţin.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
Martonze, utilizator
Multumesc frumos pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in romania, recuperare minor din italia cristina130 cristina130 buna ziua as vrea sa ma ajutati si pe mine. in urma cu 2 ani am fost plecata in italia cu sotul si copilul minor, in urma nentelegerilor dintre mine si sot eu ... (vezi toată discuția)
Custodie temporara a unui copil minor teo53 teo53 cum trebuie sa procedez pentru a obtine custodia copilului minor? sant casatorita legitim. din casatorie a rezultat un copil. acum este minor. am locuit cu ... (vezi toată discuția)
Ordonanța președințială LLia LLia 1.S-a deschis proces de divort de unul din soți. La momentul deschiderii minorul locuia cu unul din părinti -tatal. Ulterior s-a făcut ordonanța ... (vezi toată discuția)