Am o mare inundatie in baie si bucatarie de la terasa blocului foarte deteriorata. Terasa trebuia reparata odata cu reabilitarea termica a blocului care nu s-a finalizat de circa 8 ani. Cine imi plateste daunele sau reparatiile din cauza scurgerilor masive de apa in apartament? Eu? Asociatia blocului? Firma care nu a finalizat reabilitarea? Primaria care a angajat firma de reabilitare? Multumesc
Asociatia blocului ce zice? Se obisnuieste asa: omul care sta la ultimul etaj si e afectat de inundatii, cauta meseriasi si face lucrarea pe banii lui,dupa care merge cu facturile la asociatie care repartizeaza pe cote indivize , cheltuiala pe fiecare apartament din scara (bloc). Toti proprietarii din acea scara sau bloc trebuie sa suporte cheltuielile cu reparatia .
o intamplare cu talc: intr-o vara, dupa o ploaie naprasnica, terasa blocului s-a inundat din cauza ca pietrisul de pe terasa a obturat scurgerile. La un moment dat s-a eliberat o teava pluviala. Apa a venit cu o asemenea presiune incat s-a spart la etajul 1 facand "varza" acel apartament precum si pe cel de la parter. Asa au inteles oamenii ca terasa nu ii priveste doar pe cei de la ultimul etaj !