avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Poze nunta pierdute si intarziate.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Poze nunta pierdute si intarziate.

Buna ziua ! In urma cu 3 luni am avut nunta, ca la orice nunta am avut si fotografi. Doar ca acestia ne-au creat probleme cum ar fi:
- termenul de livrare al fotografiilor era intre 35- 45 zile ( mentionat in contract). Au trecut 3 luni pana cand am primit pozele.
-iar cel mai deranjat lucru este acela ca am pierdut aproximativ 2 ore din evenimentul nostru lt a face poze cu fiecare invitat in parte si ei au "pierdut" acele poze.
Ma intereseaza daca pe plan legal ii pot da in judecata si daca o sa am castig de cauza.
Mentionez faptul ca avem un contract semnat cu acesti in care scrie ca avem un nr nelimitat de fotografi.
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Mares Madalin , utilizator 23:47, 28 Octombrie 2017

dar dumneavoastra ati platit toata suma din contract inainte de primirea pozelor ? sau ati dat un avans , urmand sa platiti la sfarsit, fct de nr de poze ? ce inseamna nelimitat ? e vag, poate sa insemne 100 sau infinit ; daca in contract erau stipulata clauza ca daca se intarzie livrarea platesc dansii penalitati,si nu le -au platit, atunci ii puteti da in judecata , eu doar atat vad ca se poate dovedi, ma gandesc ca aveti data postei cand au venit pozele
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2017
gi-jane2, moderator
Am platit toata suma la terminarea evenimentului asa cum era stipulat in contract.
pozele le-am ridicat direct de la studioul foto reusind sa stabilim o intalnire cu ei.
Citez:"termenul de executie este de maximum 45 de zile de la data evenimentului,dar se poate prelungi.in cazul prelungirii acestui termen,prestatorul se obliga sa anunte clientul cu cel putin 5 zile inainte de primul termen stabilit".acest anunt nu a fost facut ba chiar am intampinat probleme in a lua legatura cu dumnealor.
In contract nu este stipulat numarul de fotografii ci doar in oferta prezentata initial si adica "numar nelimitat de fotografii".
Ma gandeam ca faptul ca acele fotografii pierdute au fost facute se poate proba cu martori.se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu contract prestari servicii Andreisbrv Andreisbrv Buna ziua, Am rugamintea ca, daca aveti timpul necesar, sa ma ajutati cu urmatoarea problema: In data de 16.11.2015 am incheiat un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Important!! bună ziua! În luna august a avut loc nunta mea, am apelat pentru ... Marina Miki Marina Miki Bună ziua! În luna august a avut loc nunta mea, am apelat pentru serviciile foto-video la un fotograf. Am semnat un contract pe care el nu mi l-a respectat ... (vezi toată discuția)