avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
Am si eu o fetita de 1 an si 10 luni dar locuieste la soacra mea, la 40 km distanta, deoarece si eu si sotul meu suntem in fiecare zi la munca si nu are cine sa stea cu ea ziua. Dar in fiecare week-end sunt la ea s-o vad, nu rezist altfel.
E greu de invatat noaptea dar insist.#-o
Asta este viata.
Asa ca ....te inteleg.
Bafta la examen!
Am uitat sa te intreb.
Din ce oras esti?
Nu-mi ziceti si mie niste acrti cu grile, spete...din ce faceti grile?
Spete?
Mersi
Eu am cartea lui Voineag, ptr. grile.
Apropo de cartea lui Voineag: revocarea donatiei pentru survenienta de copil intervine cand copilul a fost nascut dupa donatie dar era nascut inainte de donatie?

Si tot la donatii:
Donatorul isi rezerva dreptul de a dispune de un obiect inclus in donatie si moare fara sa fi dispus de ele. ce se intampla cu acest obiect: ramane mostenitorilor donatorului, ramane donatarului sau donatia se desfiinteaza?

Ce parere aveti?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)