Buna ziua,
Am inchiriat un apartament cu contract facut de mana, nu este inregistrat la fisc. Am locuit acolo aproximativ 2 saptamani, apoi am sunat proprietarul ca vine un miros urat din baie, care se extinde pe sub usa in toata casa. proprietarul a spus ca nu are ce sa faca, atunci eu i am zis ca nu pot sa continui sa stau acolo. Acum proprietarul imi face un calcul in care eu trebuie sa ii platesc intretinerea pe doua luni, internetul pe doua luni, reparatiile lift (nu am fost de acord ca eu sa platesc reparatiile, lucru mentionat in contract). Aceste sume se scad din garantie si astfel suma pe care el vrea sa o returneze este foarte mica. Ce pot face ca eu sa imi recuperez suma care mi se cuvine?
AvTudor_com
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Este un contract incheiat pe perioada nedeterminata sau determinata? prevede clauze de reziliere sau denuntare unilaterala?.
In primul rand ar trebui sa ii transmiteti o notificare scrisa la adresa pe care a mentionat-o in contract, prin care ii precizati problemele, si solicitati rezolvarea lor. Solicitati si sa va comunice un exemplar al contractului, care sa poarte viza ANAF.
Este si culpa dv ca ati inteles sa inchiriati spatiu cu destinatia de locuinta fara a incheia contract de locatiune,cu clauze avantajoase dv
Incercati solutionarea amiabila,pentru ca eventuala solutionare in instanta implica timp,stres si nu garanteaza solutie favorabila dv