avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nereguli intr-o companie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nereguli intr-o companie

Buna ziua. As dori sa stiu unde trebuie sa ma adresez pentru a sesiza incalcarea unor nereguli dintr-o multinationala? Ma refer mai exact la sesizarea faptului ca un angajat a favorizat catre firma fratelui externalizarea unor servicii... multumesc mult
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:41, 29 Octombrie 2017
Daca pot fi considerate fapte de coruptie, la DNA. Dar depinde. Daca fratele meu are o firma de curatenie si eu sunt CEO la o multinationala si inchei contract cu firma lui deoarece a venit cu cea mai buna oferta ( in urma selectiei de oferte ), nu vad o problema. V-am dat un exemplu pt a fi mai usor sa vedeti daca se incadreaza sau nu.
In domeniul privat DNA nu se "baga". Daca vreti sa ii faceti un "bine" sesizati conducerea companiei care poate lua masuri in cazul in care constata ca externalizarea serviciilor a fost facuta preferential.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea flagranta a legii 230/2007 tudorflorin tudorflorin Buna ziua ! Revin cu supararile mele, locuiesc intr-un bloc unde comitetul impreuna cu administratora de bloc au incalcat legea flagrant . Pot dovedi cu acte ... (vezi toată discuția)
Petitie gigel9105 gigel9105 Buna ziua! Am si eu nevoie de cateva informatii. Cine se ocupa de firme sa le verifice deoarece as vrea sa fac o petitie catre ei. De curand m-am lasat de ... (vezi toată discuția)
Sesizare depusa la itm offsetman offsetman Am deschis un topic aici, acum o luna de zile, in legatura cu faptul ca angajatorul nu mi-a eliberat contractul individual de munca, de 4 luni de zile si ca ... (vezi toată discuția)