avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare contract

Buna seara!sunt angajata la o firma si as dori sa plec in alta tara cateva luni,un an si nu as vrea sa pierd locul asta de munca.se poate suspenda contractul in perioada cat as lipsi eu si la intoarcere sa pot reveni la actuala firma ?fara sa fie nevoie de demisie.
Cel mai recent răspuns: Georgiana D. , utilizator 09:27, 30 Octombrie 2017
Exista aceasta posibilitate.. insa verificati la nivel de angajator care este durata maxima a CFP - concediu fara plata - care se poate acorda..
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata... bogatasu79 bogatasu79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi si locuiesc in Bucuresti. Am o nelamurire drept urmare am decis sa cer sfatul unor profesionisti asa ca am apelat la ... (vezi toată discuția)
Trecere din cic1 in cic2 cand primul copil implineste doi ani in iunie iar al doilea copil se naste in septembrie IuliaCapa IuliaCapa Buna seara. Sunt in situatia urmatoare: primul copil implineste doi ani pe 1 iunie 2020 iar al doilea se naste prin cezariana pe 18septembrie 2020. Nu mai ... (vezi toată discuția)
Demisie fara respectarea preavizului 6aprilie 6aprilie Am urmatoarea situatie: Am trimis demisia mea ieri dupa ora 17 celor de la resurse umane fara a preciza ultima mea zi de munca, respectarea sau nu a ... (vezi toată discuția)