avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Trafic de persoane
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Trafic de persoane

Buna ziua ! Am o întrebare! Duminica 29.10.2017 iubitul meu a fost reținut in Italia pentru trafic de persoane , dosar din 2014! Mâine are loc interogarea la tribunal ! Poate sa scape doar cu suspendare sau cu Interdicție in Italia ,nu avea probleme legale ! Va mulțumesc si va rog sa imi răspundeți cu toată sinceritatea!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trafixcul de persoane este o infractiune grava. In opinia mea nu are sanze sa obtina suspendare.
In cel mai fericit caz ...masuri alternative ( repet in caz fericit,...depinde ce-i in dosar si care e rolul lui in speta). ..cel mai probabil arest la domiciliu daca are posibilitate in Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat european de arestare pentru minor simo111 simo111 Buna ziua , am si eu o intrebare pentru Dumneavoastra , sa incep asa .. pe scurt , in 2009 iubitului meu i s a dat o pedeapsa de 2 ani cu suspendare si 4 ani ... (vezi toată discuția)
Trafic de minori katy_katalina89 katy_katalina89 Buna ziua!am si eu o intrebare:daca o persoana minora intretine raporturi sexuale cu alta persoana minora poate fi acuzat de viol???raportul a fost intretinut ... (vezi toată discuția)
Furt calificat ContSters280144 ContSters280144 buna seara,, iubitul meu a sustras o geanta dintr un birou si a fost prins cu ia la iesirea din incapere,,, nu sa depus plingere contra lui dar totusi a fost ... (vezi toată discuția)