avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Perioada atacare autorizație construire in contencios
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Perioada atacare autorizație construire in contencios

Buna ziua,

Autorizația de construire a fost dată pe 1.11.2016. Construcția a început pe 8.06.2017 atunci când am si aflat de această autorizație.

Care este termenul până la care o pot ataca in contencios administrativ?

Care sunt pașii ce trebuie urmați? Am sesizat primăria și am și primit răspuns de la ei (după 2 luni de la sesizare).

Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2017
25Maria23, utilizator

Alte discuții în legătură

Se pot incepe lucrarile de construire daca nu a iesit autorizatia? PetrinaIuliana PetrinaIuliana Buna ziua , Va rog sa imi transmiteti daca se poate incepe construirea unei case daca nu a iesit autorizatia de construire, desi termenul legal de 30 de zile ... (vezi toată discuția)
Incalcarea codului civil si lipsa autorizatiei de construire cami26 cami26 Buna ziua, As dori sa stiu ce actiuni ar trebui sa mai intreprind pentru rezolvarea unei situatii destul de neplacute: Vecinul de langa casa pe care am ... (vezi toată discuția)
Refuz de a prezenta autorizatia de construire avas avas Buna ziua, Cum trebuie sa procedez cu o primarie care refuza sa-mi prezinte o autorizatie de construire pe care a eliberat-o si care imi incalca dreptul la ... (vezi toată discuția)