avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sotia romana din buzau refuza vizita tatalui biologic ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sotia romana din buzau refuza vizita tatalui biologic italin fara motiv, desi acesta a recunoscut copilul, ii poarta numele si plateste pensia lunara

Ce este de facut.?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:29, 30 Octombrie 2017
Buna ziua,
Tatal sa obtina o sentinta judecatoreasca prin care sa se stabileasca un program de vizita al minorului si, ulterior, sa se adreseze unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile minorului claugeorgy claugeorgy buna ziua as dori sa ma ajute si pe mn cineva cu o nelamurire. eu sunt divortata am un copil de 13 ani tatal e obligat la pensie de intretinere si avem si un ... (vezi toată discuția)
Nerespectare drept de vizita titigiulia titigiulia Am o fetita nascuta in italia pe 28.05.2005 rezultata dintr-o relatie de concubinaj.Fetita este trecuta pe numele meu.Pe 14.05.2007 concubina si respectiv mama ... (vezi toată discuția)
Incredintat copilul mamei, ea poate iesi din tara cu el fara acordul lui? Saromandus Saromandus Buna seara, As dori sa stiu daca, in urma pronuntarii unei sentinte de divort, este incredintat copilul mamei, aceasta poate sa iasa cu copilul din tara, mai ... (vezi toată discuția)