avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPT DE MOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPT DE MOSTENIRE

DETIN JUMATATE DIN APARTAMENTUL PARINTILOR PRIN CERTIFICAT DE MOSTENITOR LA NOTAR ,MAMA E INCA IN VIATA SI AS DORI SA STIU DACA ARE DREPTUL SA REVINA ASUPRA PARTAJULUI SAU DACA POATE EMITE PRETENTII LA PARTEA MEA PE MOTIV CA EA PLATESTE FACTURILE SI MANCAREA VENITUL MEU FIIND FOARTE MIC. NUMARUL MEU DE TELEFON ESTE 0740084068
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 19:34, 31 Octombrie 2017
Certificatul de moștenitor și actul de partaj sunt acte juridice diferite. Prin partaj dvs.sau mama devine unic proprietar si-I plateste celuilalt o suma de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept mostenire banu_caterina banu_caterina Detin jumatate din apartamentul parintilor cu certificat de mostenitor.Máma me a e in a in viata.Vreau sa stiu daca poate reveni asupra partajului sau daca ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa parinti dollar_007 dollar_007 Buna ziua, Va cer ajutorul intr-o chestiune mai delicata in care ma aflu. Sunt singur la parinti. Acestia au achizitionat acum 30 ani un apartament in care ... (vezi toată discuția)
Ce drept de mostenire am la apartamentul in care locuiesc? bernilory bernilory De aproape 5 ani,locuiesc impreuna cu familia[sot si copii] intr-un apartament cu 2 camere,apartament care este inca pe numele tatalui meu ,acest ap.a fost ... (vezi toată discuția)