avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept mostenire

Detin jumatate din apartamentul parintilor cu certificat de mostenitor.Máma me a e in a in viata.Vreau sa stiu daca poate reveni asupra partajului sau daca poate emite pretentii asupra partií mele pe motiv ca ea plateste utilitatile venitul meu fiind foarte mic
Cel mai recent răspuns: valdeval , utilizator 21:28, 9 Noiembrie 2017
dupa ce ati facut partajul si aveti- cum ati spus- certificatele de mostenitor in parti egale, mai trebuie sa va intabulati la OCPI
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
valdeval, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire banu-caterina banu-caterina DETIN JUMATATE DIN APARTAMENTUL PARINTILOR PRIN CERTIFICAT DE MOSTENITOR LA NOTAR ,MAMA E INCA IN VIATA SI AS DORI SA STIU DACA ARE DREPTUL SA REVINA ASUPRA ... (vezi toată discuția)
Renunțare la mostenire flori2009 flori2009 Bună! Am nevoie de o lămurire legata de situația urmatoare: Mama mea deține, împreună cu fratele ei (vitreg) un imobil, moștenire de la părinți. Mamei ... (vezi toată discuția)
Conventia matrimoniala poate fi atacata ? relatie relatie un imobil dobandit prin mostenire (ca fiu unic), prin certificat de mostenitor, poate face obiectul regimului comunitatii conventionale, la momentul incheierii ... (vezi toată discuția)