avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Continuitate contract munca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Continuitate contract munca

Salut. Dețin un PFA de aproximativ 2 Ani și doresc sa migrez de pe PFA pe SRL . Am 3 angajați cu contracte deschise.... întrebarea ar fi .... dacă închid PFA și deschid SRL se poate face continuitate la contracte astfel angajatul sa nu o ia de la 0 cu vechimea la locul de munca necesară pentru credite, rate etc. Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 09:35, 1 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
In situatia dvs va trebui sa incetati CIM de pe PFA si sa incheiati altele noi (pe SRL) pentru acele persoane, cu ziua imediat urmatoare.
Nu mai exista institutia transferului, in sensul cunoscut de dvs, in sectorul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - noi vs itm bisisica bisisica Salutare. Va aduc si eu in atentie o problema a acestui soft minunat. Speta: O persoana vine se angajeaza pe punctul de lucru, adica pe un CUI, sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil David Cristina David Cristina Se mai poate face transfer de la o firma la alta? Sunt insarcinata in 5 luni, si am contract de munca la o firma X, deoarece aceasta firma se va inchide, ... (vezi toată discuția)
Srl vs pfa ! PaulBogdan PaulBogdan Buna ziua - detin un SRL cu doua magazine de imbracaminte/incaltaminte, un angajat +patronul. Am o linie de credit in desfasurare ( ipoteca pe casa) si un ... (vezi toată discuția)