avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va cer ajutorul!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va cer ajutorul!

m-am despartit de sotie acum 2.5 luni. a plecat la parintii ei si nu s-a mai intors. in urma casatoriei noastre ,rezulta doi coppii minori. cand a plecat nu a luat nici un copil cu ea. la o luna am vorbit sa-i dau copii ca sa am posibilitatea sa pot muncii,sa-i putem creste. mi-a spus ca nu o primesc parintii ei cu copii si ca o dau afara din casa cu tot cu ei.de cand a plecat nu s-a interesat mi deloc de ei. cand a auzit de divort s-a alarmat si a spus ca o sa-l ia pe cel mic ca sa nu plateasca pensie.am inteles ca se poate face o intelegere intre noi doi in rae ea sa renunte lacustodia copiilor,in favoarea mea.este adevarat?si ce probe pot sa aduc eu ca ea nu s-ainteresat de copii,ca nu sunt primiti de bunici.cum pot sa-i obtin aceasta intelegere. multumesc
Cel mai recent răspuns: doru voinea , utilizator 19:20, 10 Iulie 2011
Stimata Doamna,
In primul rand nu am deschis eu discutia si nu am cerut nici un sfat,eu doar am spus un punct de vedere al celuilalt,cum au facut-o de asemenea si cei care au scris mai sus,indiferent ca sunt simpli oameni sau juristi,avocati.Avem dreptul de a ne exprima liber.In al doilea rand nu contest ,ci dimpotriva aprob faptul ca fata de copiii este un tata excelent.
Buna Seara! eu sunt sotul incriminat. cand am citit nu mi-a venit sa cred!! sunt lucruri urate si frumose de spus, dar prefer sa ramana in trecut si sa spun ca a fost o casnicie frumoasa, incununata de nasterea a doi baieti minunati! la proces nu am avut avocat, din cauza banilor nu mi-am permis. ( lucrez in vanzari si cu criza asta e cam greu) . dar la proces am fost sincer, hotarat si am spus numai adevarul. nu mi-a placut sa-mi denigrez sotia( nu cred ca este corect). instanta a hotarat ca baietii sa-mi fie incredintati mie. asta si dupa o serie de teste la psiholog( cerute de sotia mea.) nu o iau c a pe o victorie( nu mi-am dorit sa ajung aici) , dar pt. binele baietilor este o realizare. cat despre , relatia mama , baieti va spun ca este aproape de zero. asa intelege o mama relatia cu propii copii(asta va poate confirma si ea) va multumesc, iar daca am gresit , i-mi cer scuze. antonio , antoniotpoblete@yahoo.com.id meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara ContSters191375 ContSters191375 As dori sa stiu daca e normal sa platesc pensie alimentara dat fiind faptul ca unul din copii a ramas la mine iar celalalt la tata.Doresc sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a fi tata ciobo222 ciobo222 caut un avocat si restul tatilor din romania care se simt nedreptatiti de legea romana pt infiintarea unei fundatii si chiar o propunere legislativa in acest ... (vezi toată discuția)
Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)