avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum imi pot proteja o creatie grafica?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum imi pot proteja o creatie grafica?

Buna ziua, va rog tare mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare. Acum un an am creat un logo insa nu l-am inregistrat la OSIM (motivele sunt costurile). Acest logo este folosit in momentul de fata de o asociatie, Eu am fost membru in aceasta asociatie. Pot impiedica asociatia sa imi mai foloseasca creatia chiar daca el nu este inregistrat la OSIM, insa am toate dovezile ca el imi apartine? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cosmin Mard , utilizator 11:40, 13 Noiembrie 2017
Nu. Pentru a beneficia de protectie va trebui sa inregistrati creatia grafica la OSIM. Vedeti sa nu inregistreze asociatia creatia grafica.
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2017
Company Advising, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie descrise exact conditiile in care l-ati cedat/imprumutat asociatiei respective.
mentionez ca nu am semnat nici un act prin care cedez drepturile de folosinta a acestui logo. Am fost membru in aceasta asociatie, insa nu asociatia nu a platit asa cum au promis, drepturile de folosinta.
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2017
Cosmin Mard, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data certa creatie (drept de autor temporar) mansu mansu Buna ziua! Am urmatoarea intrebare/problema: eu am o firma care, printre altele, face si grafica. Atunci cand fac o creatie grafica, pt o pagina web de ... (vezi toată discuția)
Copyright - harta ContSters118276 ContSters118276 Buna ziua, Acum ceva timp am creat o aplicatie online de la zero (o harta - comerciala - cu firmele din orasul meu). Problema este ca in ultimul timp tot ... (vezi toată discuția)
Poze luate de pe alte site-uri alx_g alx_g Buna ziua, Sunt ineresat sa stiu daca pot copia/folosi imaginile unor produse luate de pe site-ul producatorului si sa le pun nemodificate pe site-ul meu ... (vezi toată discuția)