Poti folosi un anumit echipament, care a venit lovit de la vanzator si pe care acesta nu a acceptat sa il ia inapoi pana la solutionarea situatiei, care a ajuns deja in instanta?
In momentul achizitiei online, am platit o taxa suplimentara pentru asigurare transport. Produsul a venit lovit, dar inainte sa deschid coletul a trebuit sa semnez curierului de primire pentru ca nu avea rubrica speciala cu Deschidere la livrare. Eu nu il puteam refuza ca era deja platit si vanzatorul ar fi spus ca eu l-am lovit si ca ei l-au trimit in stare buna.
Eu am depus o plangere la OPC deoarece nu mi se pare normal ca sa nu am deschidere la colet, in conditiile in care am platit special o taxa de asigurare transport. Degeaba era scris la observatii sa refuz coletul daca vad ceva suspect, pentru ca nu avea nicio valoare. Singura modalitate in care poti dechide coletul in fata curierului inainte sa il semnezi este prin optiunea suplimentare de deschidere la livrare.
Cei de la OPC au dispus inlocuirea produsului si o amenda dar disozitia lor a fost contestata in instanta de catre vanzator.
Intrebarea mea este daca ma pot folosi de produs pe toata durata procesului, care poate fi de la 6 pana la 12 luni.