avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Casa scării parter
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Casa scării parter

Bună seara.
Doresc și eu niște lămuriri cu privire la spațiul de la parter care face parte din casa scării a blocului.
Eu am apartamentul la parter, exact unde se află cel mai mult spatiu liber.
Acest spatiu este blocat de cărucioare, biciclete, maturi si produse cu care femeia de servici face curatenie pe scară, si mai nou ghivece de flori la geamul care din cate stiu eu se folosește in caz de urgente, dupa noile prevederi ale I.S.U.
Mai exact cum ies din apartament dau de ele, ca sa nu mai spun ca este o agitatie continua fiind cele enumerate in permanenta acolo.
Bun, aceste bunuri nu ar trebui tinute in spațiul din apartament si nu pe casa scării?
Sesizare la politie sa fac sau I.S.U in acest caz?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2017
Georgiana45, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:07, 3 Noiembrie 2017
Politia nu are competenta sa solutioneze astfel de situatii
Initial sesizati oficial presedintele de asociatie pentru eliberarea partii comune din condominiu si asigurarea liberului acces
Daca presedintele de asociatie refuza sa se implice pentru eliberare bunuri,sesizati serviciul specializat din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Seful de scara este deranjat de carucioarele si bicicletelw copiilor parcate in fata apartamentelor.incepand din primavara acestui an, ... Locatar bloc Locatar bloc Buna ziua! Problema este ca incepand din primavara acestui an, seful de scara este deranjat de faptul ca avem \"parcate\" carucioarele si bicicletele copiilor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am vecini care depozitează pe casa scării ghivece ... georgiana30 georgiana30 Bună ziua. Am vecini care depozitează pe casa scării ghivece de flori,biciclete,trotinete,căruț pentru copii..în fata și spatele blocului au pus mese ... (vezi toată discuția)
Care este cadrul legal care determină legalitatea sau ilegalitatea ... danieldei danieldei Care este cadrul legal care determină legalitatea sau ilegalitatea depozitării căruciorului la parter sub scări? (vezi toată discuția)