avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Proces calomnie si discriminare
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Proces calomnie si discriminare

Buna seara,
Dacă un elev minor este constant jignit si discriminat de colegi,scoala nu a putut face nimic in sensul de a stopa această problema in ciuda reclamatiilor.Jignirile afectând foarte tare psihic copilul in cauza,se pot da in judecata părinții copiilor care aduc jigniri, cerând daune morale pentru stresul cauzat copilului jignit?
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2017
Simavioleta, utilizator
Pentru binele copilului poate ar fi bine sa il mutati la alta scoala. Discutati cu conducerea scolii si sesizati aspectele si in scris.
Credeți că la alta scoala este altfel?
Încercați cu o sesizare și către inspectoratul școlar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor jignit Doina55 Doina55 Am o problema si nu stiu cum sa o gestionez.Sotul meu are o fetita din prima casatorie in varsta de aproape 16 ani,fetita sa nascut cu probleme serioase la ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava mcml25 mcml25 am un baiat in clasa a 7 a si in luna ianuarie intr-o pauza un coleg de clasa la agresat pe fiul meu in sensul ca la strangulat de gat cu un fular si acesta a ... (vezi toată discuția)
Hărțuire morală sau defăimare profesională? sunt director ... szitanci szitanci Hărțuire morală sau defăimare profesională? Sunt director adjunct și profesor primar într-o școală gimnazială.În luna octombrie am fost bolnavă-am ... (vezi toată discuția)