avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Achizitie apartament de la dezvoltator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Achizitie apartament de la dezvoltator

Buna ziua! Am achizitionat un apartament de la un dezvoltator din zona Dimitrie Leonida, urmeaza sa-mi predea acel apartament insa nu sunt multumita de ce au facut, de calitatea serviciilor lor. Am tot avut discutii cu ei pe aceasta tema insa fara rezultat, Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a rezolva problemele din acel apartament?
Cel mai recent răspuns: aylyn87 , utilizator 14:16, 13 Noiembrie 2017
Intocmiti o nota scrisa pe care o depuneti la dezvoltator cu nr. de inregistrare/ data in care mentionati toate neregulile constatate de dvs. cu referire la contractul incheiat si la proiectul tehnic de executie lucrari care a stat la baza incheierii contractului.
Receptia lucrarilor de ctii. se face cu respectarea anumitor reguli. Gasiti aici informatii utile: www.avocatnet.ro/articol_458...
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor jonel jonel Ce se intampla daca la sfarsitul lucrarilor nu s-a incheiat Procesul Verbal de Receptie? Certificatului de Urbanism si apoi Autorizatia de Construire au fost ... (vezi toată discuția)
Recepție cu probleme apartament nou gabrielalilianat gabrielalilianat Buna ziua, Sunt in postura de a receptiona un apartament nou, achitat integral la data contractarii (26.08.2016). Mentionez ca blocul nu este finalizat, doar ... (vezi toată discuția)
Implicare inspectoratul de stat in construcții gsilviui gsilviui Salutări. Am doua topic-uri oarecum similare. Locuiesc într-un ansamblu rezidențial, iar apartamentul cumparat de mine observ ca are doua neajunsuri. Este ... (vezi toată discuția)