avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... greseala completare carnet munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

greseala completare carnet munca

Sunt noua in completarea carnetele de munca si am din nou nevoie de ajutor....
La o incetare de contract, am uitat efectiv sa trec partea cu incetarea in carnet si m-am apuat direct de : In perioada de la... etc si nu mai am loc sa revin mai sus.
Sa o trec dedesubt cu rosu si sa fac mentiunea la sfarsit la Certificare rectificari: A se citi inante de.... ? Sau cum oare sa arate si sa sune ok ?
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: georgianaflorina , utilizator 17:14, 8 Octombrie 2009
Toate rectificarile se mentioneaza la sfarsitul Carnetului de Munca la Cap.VII.Certificarea Rectificarilor facute.....
Ca sa nu arate urat chiar tare :) procedati in felul urmator. Greselile se intampla oricui, dar daca sunt documentate corect, nu e nici un bai.
1. Taiati cu o linie rosie pe diagonala toata inregistrarea - de la prima casuta cu numele firmei pana la ultima cu numele si semnatura Dvs. O singura diagonala pe toate cele 8 coloane, nu cate una in fiecare casuta in parte!
2. Scrieti deasupra diagonalei rosii "Anulat".
3. Mergeti la finalul carnetului si in zona de care vorbea doamna care v-a raspuns mai sus si scrieti nr.pagina, coloanele 1-8 parca 8 sunt de toate si la explicatii "A se citi Anulat"
4. Mergeti sub inregistrarea taiata si scrieti din nou inregistrarea de data aceasta corect.

Problema apare atunci cand mai aveti ceva scris dupa inregistrarea gresita. Atunci trebuie taiata inregistrarea gresita si celelalte de dedesubt, scris pe fiecare Anulat, notata anularea la finalul carnetului si rescrise toate inregistrarile in ordine cronologica incepand cu cea pe care o gresiseti in prima faza.

O zi frumoasa,
Georgiana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare carte munca Andi24 Andi24 Buna ziua, Am un angajat care nu a mai avut carte de munca pana acum. Carnetele de munca ale firmei se tin la ITM. Cand depun acesta carte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Registrul de incasari si plati natali7k natali7k Bun gasit! Am cateva intrebari in ceea ce priveste Registrul de incasari si plati: 1. La Directia Generala a finantelor publice mi s-a spus ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Modificari carte munca laurateodora laurateodora am incetat contractul de munca cu firma de comun acord.Inspectorul de personal a incheiat la ITM cartea de munca cu 30 zile fara salariu dupa care, la ... (vezi toată discuția)