avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in anularea unei amenzi pe L. 50/91 si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in anularea unei amenzi pe L. 50/91 si solicitarea de daune...

Am fost amendat pe L50/91. Considerand amenda nejustificata si abuziva am contestat-o in instanta cerand anularea amenzii si in acelasi timp am solicitat daune de la primaria emitenta .
E procedural posibil intr-o singura actiune ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:19, 3 Noiembrie 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de platã a unei amenzi aplicate potrivit legii nr. 61/1991? IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua . Va rog sa ma ajutati pentru lamurirea urmatoarei situatii : O persoana primeste o amenda la Legea 61 . Amenda este de la 10 la 50 de lei . ... (vezi toată discuția)
Cum este cu interesul in cazul incercarii de anulare a unui act normativ ? LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. Mai multe persoane am fost amendate in baza unei hotarari de consiliu local care este nelegala. Am depus contestatii si am castigat. Dar vrem sa ... (vezi toată discuția)
Primaria imi cere bani pe amenzi anulate in instanta robert85 robert85 Buna ziua, am primit in 2013 si 2015, doua amenzi date de politia din localitate, amenzi pe care le-am contestat in instanta, si care au fost anulate, si in ... (vezi toată discuția)