Buna ziua, am primit in 2013 si 2015, doua amenzi date de politia din localitate, amenzi pe care le-am contestat in instanta, si care au fost anulate, si in prima instanta si in urma apelului, prin hotarare definitiva. Hatarari definitive date in 2015 pentru prima amenda si in 2017 pentru cea de-a doua.
In 2015 m-am mutat din localitate, schimbandu-mi si adresa de domiciliu din buletin.
De curand, parintii mei au fost vizitati de catre reprezentati ai primariei (casierul de la primarie si un jurist) care le-au comunicat verbal ca eu am niste amenzi de platit si sa faca bine ca ei sa le plateasca. Altfel, eu voi fi executat silit, punandumi-se proprire pe conturi...
Tatal meu a fost la primarie cu scrisorile primite de la tribunal si a facut o cerere de anulare a amenzilor in baza hotararilor judecatoresti.
Din pacate nu a fost luat in considerare, cerandui-se in continuare sa achite cele doua amenzi.
Astazi am fost instiintat de tatal meu de aceasta situatiie, spunandu-mi ca se simte persecutat de primarie...
Ce as putea sa fac sa ies din aceasta situatie? Nu as vrea sa platesc amneziile. Totusi, au fost anulate in instanta.
Va multumesc mult de ajutor.