avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Legalitate/Taxe in cazul cumpărării si revânzării ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Legalitate/Taxe in cazul cumpărării si revânzării unui imobil

Buna ziua,

Va adresez o întrebare deoarece nu am putut afla un raspuns complet si satisfăcător din partea mai multor persoane de specialitate.
Care este posibilitatea de a achiziționa unul sau mai multe imobile si a le revinde ulterior fără a intra in conflict cu legea. Ce taxe trebuiesc plătite ? Trebuie sa am firma sau Pfa ? Ce spune legislația in vigoare ?
Sper sa fi încadrat corect subiectul in categoria corespunzătoare
Va Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2017
lukas123, utilizator
Cel mai recent răspuns: valdeval , utilizator 21:22, 3 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
depinde cum le cumparati/vinde; adica, daca nu vanati apartamentele pe care le vand cei care sunt executati si le organizeaza banca, adica daca dumneavoastra aveti o suma de bani va puteti cumpara ce vreti; banuesc insa ca aduceti unele imbunatatiri apartamentelor si le vindeti mai scump; atunci, de ce nu va faceti o firma de " amenajari interioare " sau ceva inrudit si asa , cumparati, aranjati cu colaborarea unui designer, o mica firma de constructii, si revindeti si aveti si un frumos obiect de activitate si o " explicatie " atat logica cat si legala ptr ceea ce faceti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament - sa vand sau mai astept? D33a16 D33a16 Vreau sa-mi vand apartamentul din Bucuresti.Creste sau scade pretul daca nu am gresie,faianta,parchet?Ma gandeam ca poate viitorul cumparator o sa investeasca ... (vezi toată discuția)
Demolare pereti despartitori debara si camara Vicky F Vicky F Buna ziua, As dori sa expun si eu o situatie in speranta ca ma veti sfatui ce sa fac. Parintii mei au inchiriat apartamentul lor din Bucuresti aceleasi ... (vezi toată discuția)
Eu si fratele meu deținem, ca moștenitori, o garsonieră. poate oricare dintre noi să-și vândă partea fără a cere aprobarea celuilalt frate și să introducă un străin în proprietate? npetrov npetrov In momentul de fata eu si fratele meu detinem ca mostenitori o garsoniera in parti egale - 50/50. Intrebare: poate oricare dintre noi sa-si vinda partea fara a ... (vezi toată discuția)