avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Primul termen in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Primul termen in instanta

Buna ziua, sunt reclamanta intr-un proces de succesiune in instanța; deși toate părțile implicate sunt de acord iar pârâții au trimis cerere de întâmpinare unde precizează ca sunt de acord cu, condițiile impuse de mine(reclamanta) .. nu s-a dat nici acum primul termen de judecată !
Știe cineva va rog, la cât timp se stabilește primul termen de judecată ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:40, 4 Noiembrie 2017
Nerespectarea termenelor legale citate nu au sanctiune asa incat,in mod concret,termenele sunt orientative si depind de incarcarea fiecarei instante.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traseu documente cerebel33 cerebel33 Buna ziua, dupa depunerea intampinarii (dosar civil),care este traseul acesteia? -se studiaza de comitetul de judecata si apoi este trimisa partii ... (vezi toată discuția)
Buna. dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel ... Mika T Mika T Buna. Dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel tribunalul care trb. sa judece apelul trimite citatiile partilor din dosar. Multumesc. (vezi toată discuția)
Stabilire proces termen Bytusi211 Bytusi211 După ce trec cele 10 zile in care avocatul meu a raspuns la întâmpinare . In cât timp primesc citație cu primul termen de judecată la cate zile o sa fie? (vezi toată discuția)