avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare

Am avut un accident acum 3 luni ! Singura victimăa acestui accident am fost eu! Țin să precizez că tot eu am provocat accidentul..acum după atâta timp am primit o înștiințare cum ca eu trebuie să plătesc cheltuieli de spitalizare pe doua zile 21 de mil..eu tot odată am asigurare medicala sunt angajata cu forme legale de munca..vi se pare normal??
Cel mai recent răspuns: valdeval , utilizator 22:54, 4 Noiembrie 2017
probabil ati fost la Urgenta.urgenata oricum e gratuita , daca aveti asigurare, probabil ca nu ati dus de la serviciu adeverinta; eu zic asa : sa mergeti sa va luatia adeverinta de a serviciu de unde sa rezulte ca s-au virat banii de sanatate, apoi sa mergeti la managerul de spital si sa ii spunti frumos ce s-a intamplat, mai ales ca e vorba de o suma nejustificata , din cate inteleg eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj -> spitalizare gratuita? flo90 flo90 Buna seara, Am o intrebare si nu ii stiu raspunsul 100%. ideea e daca ma aflu in somaj am drept la spitalizare gratuita....cum era in cazul in care as fi ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizarii in caz de autoaccident rutier ancutza2015 ancutza2015 Buna ziua, Ma numesc Incrosnatu Anca si,am o nelamurire in ceea ce priveste plata spitalizarii in caz de autoaccident. In ziua de 24.07.2011 am suferit un ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de spitalizare in urma unui accident yvar2005 yvar2005 In urma unui accident rutier au fost spitalizate sotia 12 zile ,fiica si nora cate 11 zile ,autorul accidentului fiind fiul meu [derapare si izbire de un pom]. ... (vezi toată discuția)