avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie

in ce conditii de poate face donatie intre surori;casa+teren mostenite de la aceeasi mama (dupa deces )si daca donatia poate fi revocata dupa un timp? multumesc
Cel mai recent răspuns: lypp , utilizator 16:26, 5 Noiembrie 2017
Bună ziua,

Se face renunțare la moștenire în favoarei celeilalte moștenitoare. Discutați la un notar despre condițiile exacte, aceștia se ocupăde moșteniri amiabile.

Succes,
s-a facut succesiunea deja ,noi 2 surori am renuntat in favoarea celei de a treia la tot,dar aceasta casa este de fapt facuta de mama pentru mine;sora este de acord sa mi-o cedeze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ylona ylona Buna ziua, Am o intrebare ce ma preocupa de mai mult timp. Mama provine dintr-o familie cu 6 surori si un frate. Acum cativa ani fratele a decedat. Exista o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua jujabila jujabila buna ziua.tatal meu a decedat si a ramas mama.nu avem sucesiunea facuta sunt eu si inca 2 surori.o sora si mama vor sa iti cedeze mie ..iar cealalta nu.ce este ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire MariusD@1984 MariusD@1984 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie: In urma decesului bunicului meu a ramas ca mostenire o casa batraneasca de la tara impreuna cu ... (vezi toată discuția)