Buna sara,dupa un an de zile va scriu din nou cu dorinta de a afla de ce autoritatile se misca cu viteza melcului, dar mai bine sa va spun pe scurt despre ce este vorba.
anul trecut pe data de 20 octombie, sotul meu a fost injunghiat de un tip cu care nu avusese altercatii; mai intai il luase prietenii agresorului la bataie [punmi si piciooare] apoi, agresoruul, i-a infipt sotului meu, un cutit cu lama ingusta, circa 10cm in abdomen, atingandu-i intestinele. Sotul meu a fost de urgenta operat [taiat ca un porc], au urmat si alte internari ulterior si nici iin ziua de azi nu poate face efort fizic mare. Problema mea este ca politia nu a facut nimic concret pana acum, ci doar a luat declaratii, a cautat luni in sir un anumit martor pt o delaratie si a plimbat dosarul de la sectia respectiva la procuror si inapoi, desi IN CERTIFICATUL MEDICO-LEGAL, ESTE SPECIFICA FAPTUL CA I-A FOST PUSA VIATA IN PERICOL. Agresorul, cel care a injunghiat, 'bine merci'e plcat la munca in Grmania. Spuneti-mi va rog, carei institutii din aceasta tara ar trebui sa ne mai adresam sa ni se faca DRPTATE? altii, saracii, fac inchisoare ptr o gaina si ucigasii s plimba pe buleevarde liberi.
Mutumesc.