avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativă de omor, dosar penal plimbat între ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativă de omor, dosar penal plimbat între poliție și Parchet. Cărei instituții ne mai putem adresa ca să se facă dreptate?

Buna sara,dupa un an de zile va scriu din nou cu dorinta de a afla de ce autoritatile se misca cu viteza melcului, dar mai bine sa va spun pe scurt despre ce este vorba.
anul trecut pe data de 20 octombie, sotul meu a fost injunghiat de un tip cu care nu avusese altercatii; mai intai il luase prietenii agresorului la bataie [punmi si piciooare] apoi, agresoruul, i-a infipt sotului meu, un cutit cu lama ingusta, circa 10cm in abdomen, atingandu-i intestinele. Sotul meu a fost de urgenta operat [taiat ca un porc], au urmat si alte internari ulterior si nici iin ziua de azi nu poate face efort fizic mare. Problema mea este ca politia nu a facut nimic concret pana acum, ci doar a luat declaratii, a cautat luni in sir un anumit martor pt o delaratie si a plimbat dosarul de la sectia respectiva la procuror si inapoi, desi IN CERTIFICATUL MEDICO-LEGAL, ESTE SPECIFICA FAPTUL CA I-A FOST PUSA VIATA IN PERICOL. Agresorul, cel care a injunghiat, 'bine merci'e plcat la munca in Grmania. Spuneti-mi va rog, carei institutii din aceasta tara ar trebui sa ne mai adresam sa ni se faca DRPTATE? altii, saracii, fac inchisoare ptr o gaina si ucigasii s plimba pe buleevarde liberi.
Mutumesc.
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Simona Georgiana , utilizator 21:53, 5 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor Simona Georgiana Simona Georgiana Bună ziua. Soțul meu a ajuns fost lovit cu pumnii, picioarele și înjunghiat, atingandu-i intestinul și buricul. A fost operat, spitalizat 12 zile și tot ... (vezi toată discuția)
Imi place acest blog... ContSters196669 ContSters196669 Sunt cateva bloguri pe care le citesc cu placere. Unul dintre acestea este al lui Vlad Petreanu ([b]Amar de Zi[/b]), un jurnalist inteligent, fost ... (vezi toată discuția)
Eutanasia poate fi un procedeu normal pentru curmarea suferintelor? ati fi de acord cu legalizarea ei? Radu Gabrian Radu Gabrian Chiar daca parerea mea este contra unor asemenea practici si sunt ferm impotriva legalizarii eutanasiei,stiu ca prin \"punerea pe tapet\" a acestui subiect voi ... (vezi toată discuția)