avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit

Buna.daca am un credit de nevoi personale pe care nu l-am achitatși vreau sa îmi cumpăr o casă pot fi executat silit și mi se poate lua casa?mentionez ca nu am girat cu nimic fiind un credit de nevoi personale făcut cu buletinul.multumesc
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 10:33, 6 Noiembrie 2017
Daca creditul de nevoi personale + dobanzile stranse pana in prezent depasesc pragul de 10000 lei va pot executa silit imobilul ce-l veti cumpara. In cazul in care creditul e sub acest prag si aveti bunuri mobile si alte venituri din salarii, pensii etc va executa prin poprire venituri si/sau sechestrarea bunurilor mobile .Daca nu aveti niciun fel de bunuri mobile (masina, utilaje,aparatura diversa etc) si nici venituri in bani va pot executa silit imobilul cumparat chiar daca datoria este sub 10000 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit nevoi personale mariusbm mariusbm Buna ziua, Sunt sigur ca s-a discutat de nenumarate ori acest subiect dar rog un mic ajutor. Eu si sotia mea avem cate un credit de nevoi personale ramas ... (vezi toată discuția)
Executare silita petryno79 petryno79 În urma neplății unui credit de nevoi personale , girat doar cu salariul,s-a ajuns la o firma de recuperare care ma tot amenință cu executarea silită. ... (vezi toată discuția)
Datorii la banci gabiy08 gabiy08 salut . am si eu o problema . am mai multe credite de nevoi personale printre care si unul la credit europe bank pe care nu l-am mai platit de vreo 6-8 luni ... (vezi toată discuția)