Martonze a scris:
La categoria:"Din puţul gândirii":
Poprire nu se pune decat pe maxim jumatate din salariu, rezulta deci ca mai raman bani pentru minor.
Iubite When, şi dacă s-ar propti 99% din munca rezidentului, tot ar mai rămâne 1% pentru minor, oare greşesc?
In primul rand putin respect doamna, nu ne tragem de sireturi. Nu sunt dragutul sau iubitul dumneavoastra si nu inseamna ca daca sunteti pe un forum trebuie sa va mironositi.
In al doilea rand, daca.....insa nu ne aflam acolo, nu se popreste mai mult de jumatate din salariu. Nerezidentul nu ia nimic de la gura copilului, e alegerea rezidentului daca din banii care ii raman ia ceva de la gura copilului sau se duce la coafor si apoi cumpara parizer.
Ca bine spuneti. Tocmai de asta, asa cum mama are din cand in cand programul (fie el de munca, fie de vacanta cu copilul, fie personal) anulat de o boala a copilului, la fel are si tatal.
E o mare diferenta. nu o observati?
Va subliniez eu daca va scapa. Atunci cand mamei I se anuleaza vacanta ca e copilul bolnav, ghiciti ce......STA CU COPILUL BOLNAV ACASA. Cand tatalui I se anuleaza vacanta......STA SINGUR IN FATA USII. Observati acum?
Ia oferiti si tatalui ( unde e cazul) posibilitatea de a-si anula week-endul la munte pentru a lua temperature si pentru a face aerosoli.
Altfel ma intreb cum puteti compara absenta copilului cu prezenta copilului?
Ma deranjeaza sa finantez trantorii, e adevarat.
Opa......deci ati incasat penalizari. Interesant. Deci copilul care pleca la tata cu temele facute de fapt nu pleca deloc la tata.
Cand omul nu a avut un loc de munca vreodata, ce sunt penalitatile altceva decat finantarea unui trantor?
Si totusi daca imi permiteti din nou, la alta postare despre fostul partener ati mentionat ca avea venituri in plus fata de ce a declarat si asta chiar ma face sa fiu foaaarte confuz. Ori munceste, deci nu e trantor cum frumos ati spus mai sus. Ori nu munceste si atunci nu are de unde sa va dea pensie mare deci ati indus in eroare mai sus cand ati spus ca de fapt ar avea......
Dar ramane sa-i explici copilului ulterior "nobila ta lupta".
Cred ca va faceti rau singura.
In primul rand cred ca e foarte usor sa ii explicit unui copil ca l-ai iubit asa mult incat nu ai putut renunta la el. Sunt foarte curios daca dupa ce scoate mama cutia de care ati vorbit, copilul nu se va intreba de ce l-a lipsit mama de asa ceva, de dragostea unui parinte. De ce a preferat sa plateasca numai sa nu il lase sa-si iubeasca celalalt parinte. Se va intreba de ce a ales orice, mai putin fericirea lui. Pentru ca doamna PS, pana la a ajunge la acele penalizari, in majoritatea cazurilor au fost cadouri aruncate pe scara ( oups, sau pentru alea ar trebui sa faca tatal cutia lui, cum ar fi, fiecare sa vina cu cate o cutie?) au fost vizite in care nu s-a deschis, tratamente care s-au refuzat si asa mai departe.
Oare nu se va intreba copilul de ce I-a fost aruncata bicicleta pe scara?
Oare nu se va intreba copilul de ce nu a fost lasat sa plece in Grecia, Spania si alte tari cu tatal?
Vedeti dumneavoastra, cred ca va imbatati cu apa rece.
Cutia de care vorbiti, e responsabilitatea rezidentului.
In plus, daca se continua asa, va fi greu de aratat vreo cutie. Sau ar trebui sa fie foarte subtire, stiti....sa poata trece printer gratii.
Si sa nu spuneti ca nu e asa pentru ca am gasit hotarare definitiva de puscarie pentru mama rezidenta. Si din cate inteleg in momentul se fata mai multi rezidenti de sfla deja cu condamnari cu suspendare si alte procese penale pe rol.
Parerea mea e...sau speranta mea este ca nu ati intalnit si nerezidenti in adevaratul sens al cuvantului. E foarte greu cand experientele tale personale te-au ranit asa profund, sa mai poti vedea si altceva.
Insa, asa cum ati mentionat la alt post si chiar mi-a placut mult atunci....exista parinti fit si parinti unfit. Depinde de ce pui pe primul loc, copilul sau ranirea celuilalt.